Up 2 Date

Politie treft dode vrouw aan in woning Rotterdam-Alexander, man (44) aangehouden

foto: Dutchmen Photography / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Politie treft dode vrouw aan in woning Rotterdam-Alexander, man (44) aangehouden

In een woning op de Valenciadreef in Rotterdam-Alexander trof de politie gisteren een dode vrouw aan. In de woning was ook een 44-jarige man aanwezig die meteen werd gearresteerd. De politie heeft een onderzoek gestart en houdt er rekening mee dat de vrouw door een misdrijf is omgekomen.

Veel hulpdiensten

De politie ontving woensdagochtend net na 10:00 uur een melding over de overleden vrouw, waarna verschillende hulpdiensten meteen uitrukten. Het pleintje voor de Valenciadreef stond vol met politiebussen, ambulances en bussen van forensisch onderzoekers. Toen de agenten de woning binnen kwamen troffen ze de vrouw levenloos aan, terwijl de man nog aanwezig was in de woning.

Het is mogelijk het eerste incident dat woensdag plaatsvond in Rotterdam-Alexander. Zo werd in het stadsdeel gisterenavond ook een man neergeschoten in de wijk Ommoord.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Agressieve man

De dood van de vrouw hield omwonenden lang bezig. Een overbuurvouw die de aanhouding heeft gezien, meldt aan het AD dat de man vriendelijk oogde, maar zo nu en dan agressief gedrag vertoonde. Een andere buurtbewoner zegt hetzelfde over de man. Zijn rol in de gebeurtenis wordt nog onderzocht.

Ster advertentie
Ster advertentie