Up 2 Date

Rechter doet op 16 maart uitspraak in rechtszaak Famke Louise tegen Roddelpraat

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rechter doet op 16 maart uitspraak in rechtszaak Famke Louise tegen Roddelpraat

De voorzieningenrechter doet op woensdag 16 maart uitspraak in het kort geding dat Famke Louise tegen het juicekanaal Roddelpraat heeft aangespannen. De zaak werd vanmiddag behandeld in de rechtbank in Amsterdam.

Waar ging het om?

Famke Louise maakte eind januari bekend dat ze juridische stappen overwoog tegen Roddelpraat nadat presentator Dennis Schouten een track uitlekte waarop Famke volgens hem zegt dat ze is misbruikt door Ali B. In een reactie op Instagram zei Famke Louise dat de beweringen van Schouten niet waar zijn. "Sterker nog, er is nog nooit iets gebeurd, er is nog nooit iets voorgevallen tussen mij en Ali", aldus de influencer.

Wel haalt ze op de track uit naar haar Ali B. Zo vertelde ze dat ze het nummer voor zichzelf had opgenomen om haar frustraties te uiten nadat ze brak met Spec, het managementbureau van Ali B en zijn vrouw Breghje Kommers. Uiteindelijk is het weer goed gekomen met haar voormalige management.

Aflevering offline halen

Famke Louise hoopt met de rechtszaak voor elkaar te krijgen dat de aflevering waarin het nummer te horen is offline wordt gehaald, zo liet haar advocaat Patty de Leeuwe weten aan de aanwezige pers. Daarnaast zou de influencer een rectificatie willen.

Ster advertentie
Ster advertentie