Naar homepage
Up 2 Date

Kinderen Peter R. de Vries geven update: "Over zijn medische situatie is nog heel veel onzeker"

foto: Twitter: Omroep Maxfoto: Twitter: Omroep Max
  1. Newschevron right
  2. Kinderen Peter R. de Vries geven update: "Over zijn medische situatie is nog heel veel onzeker"

De kinderen van Peter R. de Vries, Royce en Kelly, hebben in het televisieprogramma Tijd voor Max wat meer verteld over de situatie van hun vader. Ook bedankten zijn iedereen voor de steun die ze ontvangen na de aanslag op hun vader.

Onzeker

Hoewel Royce en Kelly begrijpen dat iedereen graag wil weten hoe het met Peter R. de Vries gaat, is er helaas niet veel dat ze kunnen melden. "Over zijn medische situatie is nog heel veel onzeker", vertelt Kelly. "We weten wel dat hij in ontzettend goede handen is en dat de dokters en verpleegkundigen fantastisch werk leveren."

Ze laat daarnaast weten dat de steun die ze in deze moeilijke tijd ontvangen, de familie heel goed doet: "Ook willen we jullie bedanken voor de fantastisch lieve woorden, mooie kaarten, bloemen en kaarsjes die jullie voor onze vader branden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tanja Groen

Tijd voor Max stond gisteren in het teken van Tanja Groen. Zij verdween in augustus 1993 op 18-jarige leeftijd, tijdens de introductieweek van de Universiteit Maastricht. Peter R. de Vries kondigte op 23 juni aan een inzamelingsactie te starten via Stichting De Gouden Tip om Tanja te kunnen opsporen en haar thuis te brengen bij haar familie.

Royce vindt het "fantastisch" dat de zaak van Tanja Groen nu zoveel aandacht krijgt via de stichting: "Afgelopen maanden is onze vader dag en nacht met de stichting bezig geweest."

De partner van De Vries liet ook van zich horen in Tijd voor Max, dat deed ze via een brief die door Peters collega en vriend Simon Vuyk werd voorgelezen. In het bericht sprak ze over hoe belangrijk het voor Peter is dat er meer duidelijkheid komt in de zaak van Tanja Groen. "Alles wat mijn liefste Peter doet, doet hij met liefde en toewijding. Toen wij laatst een weekendje weggingen nam hij de actie voor Tanja met zich mee. Zijn vastberadenheid maakt hem tot wie hij is."

Ster advertentie
Ster advertentie