Up 2 Date

Kinderen Peter R. de Vries herdenken vader: "We missen je"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kinderen Peter R. de Vries herdenken vader: "We missen je"

Het is vandaag precies een jaar geleden dat Peter R. de Vries werd neergeschoten in het centrum van Amsterdam. Op Twitter staat Royce de Vries stil bij deze dag. "We missen je, pap", schrijft hij op Twitter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verschrikkelijk jaar

Bij RTL Boulevard blikken zowel Royce als Kelly de Vries terug op het afgelopen jaar, dat zij het "meest verschrikkelijke jaar" noemen. Niet alleen emotioneel, ook fysiek was het voor hen erg zwaar vanwege alle stress die zij ervaarden.

Hoewel het inmiddels langzaam aan beter gaat met de twee, hebben ze het op dit moment juist erg zwaar. "Ik zeg altijd dat we de stijgende lijn wel te pakken hebben, maar dat het geen lineaire lijn is. In zo'n periode merk je wel dat de daling weer even wordt ingezet", zegt Royce.

Moordzaak

Peter R. de Vries werd op 6 juli 2021 neergeschoten toen hij van zijn werk bij RTL Boulevard in het centrum van Amsterdam naar zijn auto liep. De misdaadjournalist overleed negen dagen later aan zijn verwondingen.

Op dit moment zijn er vijf verdachten rondom de moordzaak opgepakt, waaronder de vermoedelijke schutter Delano G. en chauffeur Kamil E. Tegen hen werd eerder levenslang geëist. Zij krijgen op 14 juli de uitspraak te horen.

Ster advertentie
Ster advertentie