Up 2 Date

Mogelijk man ontvoerd in Spanbroek, politie maakt zich "ernstige zorgen"

foto: Twitter @POL_Eenheid_NH
  1. Newschevron right
  2. Mogelijk man ontvoerd in Spanbroek, politie maakt zich "ernstige zorgen"

In Spanbroek is gisterenavond mogelijk een man ontvoerd. De politie maakt zich zorgen om de veiligheid van de man en heeft vannacht een foto gedeeld in de hoop de man terug te vinden. Ze maken zich daarnaast "ernstige zorgen om de gezondheid van de man".

Update 27 mei 2023, 15.00 uur

Er zijn inmiddels twee mensen aangehouden die verdacht worden van mogelijke betrokkenheid bij de ontvoering. Wat hun rol is bij het incident wordt nog onderzocht. De man is nog niet gevonden.

Dwang

De onbekende man zou gisteren rond 14.20 uur onder dwang in een auto zijn geduwd, voordat deze snel wegreed vanaf de Herenweg in het Noord-Hollandse Spanbroek. De politie heeft inmiddels al een aantal tips gekregen over het voorval, maar hier zat helaas nog niks bruikbaars tussen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ernstige zorgen

Op de website van de politie is nogmaals te lezen dat de politie zich ernstig zorgen maakt. "We weten op dit moment ook nog niet wie de man op de beelden is", zo schrijft de politie. "De politie is naarstig opzoek naar de identiteit en zijn verblijfplaats. Alle informatie kan de politie op dit moment helpen." Getuigen van de ontvoering worden dringend opgeroepen zich te melden.

Ster advertentie
Ster advertentie