Naar homepage
Up 2 Date

Oussama Ahammoud meldt zich bij politie na livestream

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Oussama Ahammoud meldt zich bij politie na livestream

Na de vermoedelijke aanhouding van Bilal Wahib, heeft Oussama Ahammoud zich nu gemeld bij de politie. Bilal zou eerder vandaag opgepakt zijn op verdenking van het vervaardigen en/of verspreiden van kinderporno. Een verslaggever van RTL Boulevard heeft nu Oussama gespot, toen de acteur het politiebureau binnenliep.

Vermoedelijke aanhouding Bilal

Er is veel ophef ontstaan op social media nadat Bilal en Ouassama gisterenavond in een livestream een jongen van 12 vroegen om zijn geslachtsdeel te laten zien. AT5 meldde vanmiddag dat een 22-jarige Amsterdammer is aangehouden. Hoewel de politie wegens privacy geen naam heeft genoemd, zou het gezien de leeftijd om Bilal kunnen gaan.

'Geen verdachte'

Inmiddels heeft de politie aan RTL Boulevard bevestigd dat ook een 20-jarige man zich bij het politiebureau heeft gemeld voor verhoor. Volgens RTL Boulevard gaat het om Oussama. Zo zou een verslaggever hem naar binnen hebben zien gaan. "We beschouwen deze persoon als een getuige en geen verdachte", vertelt een woordvoerder van de politie aan RTL Boulevard.

Top Notch, NPO Zapp en RTL nemen maatregelen

Platenlabel Top Notch liet eerder vandaag in een verklaring weten de samenwerking met Bilal te staken. "Door ons is kennisgenomen van de acties van Bilal Wahib op Instagram Live vannacht. Dit heeft ons er toe doen besluiten om per direct alle werkzaamheden ten aanzien van de artiest Bilal Wahib neer te leggen", aldus het label.

NPO Zapp heeft afleveringen van het programma Teenage Boss, dat wordt gepresenteerd door Bilal, offline gehaald. Daarnaast zou Bilal woensdagavond te zien zijn in het programma Rooijakkers over de vloer, maar die aflevering is door RTL geschrapt.

FunX heeft besloten de muziek van Oussama en Bilal niet meer te draaien tot er een statement is. Op basis daarvan zal er een nieuw besluit worden genomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet delen

De jongen in de video is minderjarig. Het verspreiden van de beelden kan enorme schade veroorzaken en is bovendien strafbaar. Mocht je de (ongecensureerde) beelden tegenkomen of ontvangen, rapporteer of verwijder deze dan en deel ze niet.

Ster advertentie
Ster advertentie