Up 2 Date

Politie doorzoekt woning van verdachte ontvoering Gino

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Politie doorzoekt woning van verdachte ontvoering Gino

De woning van Donny M. in Geleen wordt ook zondag nog onderzocht door de recherche. De man wordt verdacht van de ontvoering en betrokkenheid bij de dood van de negenjarige Gino. Ook vindt er een buurtonderzoek plaats.

Bloemen, knuffels en kaarsjes

Volgens het AD ligt de woning aan de overkant van de plek waar het lichaam van Gino werd gevonden. Politieagenten vonden het lichaam achter een uitgebrande woning. Daar worden nu bloemen, knuffels en kaarsjes weggezet door omwonenden .

foto: ANP

Boemen voor Gino rond vindplek in Geleen

Stille tocht

Woensdag wordt er in Kerkrade een stille tocht georganiseerd. Het is nog niet bekend hoe laat de tocht begint en welke route er wordt gelopen. Daarover volgt maandag waarschijnlijk meer informatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verdwijning Gino

Gino verdween afgelopen woensdagavond uit een speeltuin in Kerkrade. Het negenjarige jongetje komt eigenlijk uit Maastricht, maar logeerde een tijdje bij zijn zus omdat zijn moeder ziek is. De politie stuurde een Amber Alert uit, waarna er een grote zoekactie werd gestart door de politie, het Veteranen Search Team en burgers uit de omgeving.

Volgens de politie zou het 9-jarige jongetje voor de verdwijning hebben gevoetbald met drie andere kinderen en een man. De politie had al gesproken met de drie kinderen. De politie kan nog niet zeggen of Donny M. de man is waarmee Gino aan het voetballen was of dat het om een ander persoon gaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie