Up 2 Date

Publiek kan woensdag afscheid nemen van Peter R. de Vries in theater Carré

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Publiek kan woensdag afscheid nemen van Peter R. de Vries in theater Carré

Voor iedereen die graag afscheid wil nemen van Peter R. de Vries is er woensdag gelegenheid om dat in theater Carré in Amsterdam te doen. Dat kan tussen 11.00 uur en 20.00 uur, laat RTL Boulevard weten.

Laatste groet

"Het is de wens van de familie en de partner van Peter R. de Vries dat iedereen voor wie Peter iets heeft betekend, de gelegenheid krijgt een laatste groet te brengen", schrijft RTL Boulevard.

Voor de publieke bijeenkomst zijn er enkele richtlijnen opgesteld. Zo is er geen test- of vaccinatiebewijs nodig, maar is het wel verplicht om anderhalve meter afstand te houden. Er wordt rekening gehouden met grote drukte, daarom wordt men verzocht om het afscheid zo kort mogelijk te houden. De gemeente Amsterdam houdt de drukte in de gaten houden. Als het te druk wordt, zal dat gecommuniceerd worden via social media.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Donatie

De familie van de misdaadverslaggever doet een oproep om in plaats van bloemen een donatie te doen aan Stichting de Gouden Tip. Ook vraagt de familie nadrukkelijk om geen selfies te maken uit respect voor Peter, de familie en dierbaren. De uitvaart van Peter vindt uiteindelijk aankomende donderdag in besloten kring en alleen op uitnodiging plaats voor familie en dierbaren die Peter persoonlijk kenden.

Schietpartij

Peter R. de Vries werd op 6 juli neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam toen hij terug naar zijn auto liep na een uitzending van RTL Boulevard. Hij overleed uiteindelijk op 15 juli aan zijn verwondingen. Op dit moment zitten twee verdachten vast, ofwel de 35-jarige Pool Kamil E. uit Maurik en de 21-jarige Rotterdammer Delano G.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie