Up 2 Date

Vierjarig nichtje van George Floyd geraakt door kogel terwijl ze in bed lag

foto: Twitter: @MycahABC13
  1. Newschevron right
  2. Vierjarig nichtje van George Floyd geraakt door kogel terwijl ze in bed lag

In de Amerikaanse stad Houston werd op nieuwjaarsdag een woning beschoten waarbij een vierjarig meisje gewond is geraakt. Inmiddels is de identiteit van het meisje bekend. Het blijkt om het nichtje van de in 2020 overleden George Floyd te zijn.

Geschokt

De vader van de vierjarige Arianna, Derrick Delane, meldt aan de lokale nieuwszender ABC13 dat hun woning op 1 januari rond 03:00 uur 's nachts werd beschoten. Een aantal kogels gingen door de wand van de slaapkamer van zijn dochter. "Mijn dochter werd wakker en zei: 'Papa, ik ben geraakt.' Ik was geschokt toen ik zag dat mijn dochter daadwerkelijk geraakt was. Ze had geen idee wat er was gebeurd, omdat ze al sliep."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geluk

Derricks vrouw bracht Arianna meteen naar het ziekenhuis waar haar schotwond werd behandeld. Volgens de familie heeft het meisje drie gebroken ribben en heeft ze long- en leverschade opgelopen. Volgens haar vader mogen ze van geluk spreken dat ze niet is omgekomen. "Waarom zou mijn huis worden beschoten? Dat kan ik mijn dochter niet uitleggen. Als vader moet je je kinderen juist beschermen."

Onderzoek naar politie

De politiedienst in Houston heeft nog geen verdachte in beeld. De lokale politie is ook een onderzoek gestart naar het handelen van de politie nadat de melding binnenkwam. Zo zouden de agenten maar liefst vier uur na het incident pas gearriveerd zijn op het plaats delict.

Ster advertentie
Ster advertentie