Up 2 Date

Royce de Vries staat stil bij 65e verjaardag van zijn vader

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Royce de Vries staat stil bij 65e verjaardag van zijn vader

Royce de Vries, de zoon van Peter R. de Vries, staat stil bij de 65e verjaardag van de misdaadverslaggever. Online deelt hij een prachtige foto om zijn vader te eren.

65 jaar

"Vandaag zou onze vader, Peter, 65 jaar geworden zijn. Wij missen hem iedere dag. Op een dag als vandaag missen wij hem nog een beetje meer", schrijft Royce op Twitter. Daarbij voegde hij ook een oude foto van hem en zijn vader toe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Openhartig

Eerder deed Royce al openhartig zijn verhaal aan RTL Boulevard. "Iedere dag kwam hij normaal gesproken binnenlopen tegen lunchtijd. En als ik nu in mijn kantoor zit, is het alsof hij ieder moment kan binnenlopen. Dat gevoel heb je nog steeds, eigenlijk alsof hij even op vakantie is", vertelde hij.

Unieke beelden

Zondagavond om 18:35 uur op RTL4 zendt RTL Boulevard een uniek interview met Astrid Holleeder uit. Hierin vertelt ze voor het eerst over haar vriendschap met Peter en over de impact van zijn dood. Op Videoland is daarna het volledige gesprek met Astrid te zien in een speciale uitzending.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Neergeschoten

Peter R. de Vries werd op 6 juli neergeschoten in het centrum van Amsterdam. Negen dagen later overleed hij aan zijn verwondingen.

Ster advertentie
Ster advertentie