Up 2 Date

Broer van Wilders reageert op zijn tweet: ''Dan is onze hele familie gelukszoeker''

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Broer van Wilders reageert op zijn tweet: ''Dan is onze hele familie gelukszoeker''

Paul Wilders, de broer van PVV-leider Geert Wilders, heeft verontwaardigd gereageerd op een tweet waarin de politicus zich negatief uitlaat over 'gelukszoekers'. Paul wijst zijn broer erop dat zijn eigen familie ook roots heeft in verschillende landen en hij dus zelf ook onder die definitie valt.

'Gelukszoekers'

Volgens Geert Wilders weigert het kabinet de landsgrenzen voor buitenlanders te sluiten, waardoor volgens hem alleen maar narigheid in Nederland ontstaat. Hij richt zich daarbij met name op moslims en mensen die hun hele leven niet in hun land van herkomst blijven wonen. Wilders neemt daarbij geen blad voor de mond en zegt dat die mensen Nederland ''kaalvreten'' en ''huizen, zorg en geld afpakken''.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Nuff said'

Niet veel later reageert Paul Wilders op de tweet van zijn broer, waarin hij hem duidelijk maakt dat hun hele familie oorsprongen heeft in andere delen van de wereld. Zo heeft hun vader roots in Duitsland en hun moeder roots in Indonesië. Ook de vrouw van Geert Wilders is niet volledig Nederlands. Zij zou volgens Paul roots hebben in Hongarije.

Paul Wilders concludeert dat de gehele familie Wilders uiteindelijk is ontstaan door het samenkomen van verschillende achtergronden. Hij eindigt zijn tweet met ''nuff said'', waarmee hij 'enough said' bedoelt en zijn broer van hypocrisie lijkt te verwijten. Geert Wilders heeft zelf niet meer gereageerd op de tweet van zijn broer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie