Up 2 Date

Acht personen gearresteerd na steekpartij in trein bij Ede

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Acht personen gearresteerd na steekpartij in trein bij Ede

Afgelopen zaterdagnacht zijn er op station Ede-Wageningen acht mensen gearresteerd na een steekincident in een trein. Bij het incident raakten twee personen gewond.

Steekpartij

Omroep Gelderland meldt dat de politie in actie kwam nadat er een melding werd gemaakt van een steekpartij in een intercitytrein. Omdat de trein al bijna bij het station was, besloot de politie samen met andere hulpdiensten direct daarheen te gaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gewonden

In de trein werden twee gewonde personen aangetroffen. Op het station werden ze direct voorzien van medische zorg. De twee personen raakten lichtgewond tijdens het incident, maar hun verwondingen waren niet levensbedreigend. Volgens een woordvoerder van de politie in Oost-Nederland was er een gevecht aan de gang in trein waarbij mensen werden gestoken. Eén van de gewonde personen is ook gearresteerd. De politie onderzoekt momenteel wat er precies is gebeurd. De acht mensen die betrokken waren, variëren in leeftijd van twintig tot veertig jaar en komen uit verschillende plaatsen, waaronder Velp, Ede, Utrecht, Budel en Ter Apel.

Ster advertentie
Ster advertentie