Up 2 Date

Limburgs stel met duistere fantasieën misbruikte zeven oppasmeisjes

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Limburgs stel met duistere fantasieën misbruikte zeven oppasmeisjes

Een Limburgs stel dat wordt verdacht van het misbruiken van zeven oppasmeisjes stond vandaag voor de rechter in Den Bosch. Het stel ontmoette elkaar een aantal jaar geleden via een datingsite en deelde gezamenlijk duistere fantasieën. Om hun dubieuze wensen realiteit te maken, bood de 54-jarige Nancy D. zich de afgelopen tijd aan als oppas, waar ze jonge kinderen misbruikte, terwijl de 59-jarige Peter S. via een webcam meekeek.

Tussen 1 en 6 jaar oud

Het eerste slachtoffer bracht haar moeder eind 2019 op de hoogte van het misbruik. Ze was toen pas zes jaar oud. De overige slachtoffers waren tijdens het misbruik nog jonger: de kinderen hadden allemaal een leeftijd tussen de een en zes jaar.

Beelden van het misbruik zouden in eerste instantie tijdens de zitting vertoond worden, maar de rechtbank zag daar vanwege privacy-redenen van af. In plaats daarvan werden de schokkende beelden in de raadkamer bekeken. "Een dwingende, grove en ruwe toon van de vrouw tegen de kinderen is hoorbaar. Bij de kinderen is ontreddering, verdriet en angst te zien", zei de rechter.

Duistere fantasieën

Het koppel leerde elkaar begin 2018 kennen. Volgens NU.nl hebben D. en S. beiden seksuele fantasieën over onder meer bdsm, nazisme en kinderen. Het stel wijst elkaar aan als schuldige in het opzetten van het plan om de kinderen te misbruiken.

D. bood zich in augustus 2019 via verschillende websites tegen een relatief laag uurtarief aan als oppas. Tijdens haar 'werk' kreeg ze van S. te horen wat ze met de kinderen moest doen. Ook op dat vlak wijzen ze elkaar als initiatiefnemer aan. Zowel D. als S. bekennen vrijwel alle ontucht waar ze van worden verdacht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Privacy slachtoffers

De ouders van de slachtoffers roepen op om voorzichtig om te gaan met de privacy van hun kinderen. Ze waren vandaag dan ook niet aanwezig in de rechtbank. Ook wordt tijdens het proces de namen van de kinderen niet genoemd.

De strafeis zal maandag bekend worden gemaakt, waarna de rechter op 13 maart uitspraak zal doen.

Hulp bij seksueel misbruik

Ben jij slachtoffer van seksueel misbruik of seksuele uitbuiting en heb je hulp nodig?

Centrum Seksueel Geweld biedt professionele hulp aan iedereen die een ongewenste seksuele ervaring heeft meegemaakt. Ook kun je terecht bij Slachtofferhulp. Zij kunnen je emotionele ondersteuning bieden of helpen bij het doen van aangifte. Ook vind je hier een community waar je met lotgenoten kunt praten.

Ster advertentie
Ster advertentie