Up 2 Date

Man rijdt met graafmachine in op agenten in Tilburg

foto: Dutchmen Photography / Shutterstock.comfoto: Dutchmen Photography / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Man rijdt met graafmachine in op agenten in Tilburg

De politie heeft op een manege in Tilburg waarschuwingsschoten gelost nadat een man met een graafmachine inreed op agenten. Dat schrijft Omroep Brabant. Er is een 40-jarige man aangehouden.

Auto vernield

De politie kreeg zondag een melding over een man die de ruiten van een auto had vernield, terwijl er iemand in de wagen zat. Bij het slachtoffer werd er onder andere een melkbus door de achterruit gegooid. "De persoon in het voertuig kende deze man niet", zegt de politie.

Graafmachine

Daarna rende de man naar de boerderij naast de manege, waar een graafmachine stond geparkeerd. Met de shovel en een mes in zijn hand reed hij terug naar de manage. De politie droeg de man op om uit het voertuig te stappen. Toen daar geen gehoor aan werd gegeven, heeft de politie pepperspray gebruikt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waarschuwingsschoten

De pepperspray bleek onvoldoende te werken en nadat de man ook nog eens inreed op de politieauto, werden er waarschuwingsschoten gelost. Vervolgens werd de man getaserd en kon hij worden aangehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Niemand raakte gewond, maar de politiewagen is flink beschadigd.

Ster advertentie
Ster advertentie