FunX Utrecht

Meer dan half miljoen aanmelders voor plekje op Utrechts terras

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Meer dan half miljoen aanmelders voor plekje op Utrechts terras

Dat mensen toe zijn aan een gezellig middagje op het terras, blijkt wel uit de hoeveelheid aanmelding voor het Fieldlab-experiment op de Utrechtse terrassen. Ruim 500.000 mensen wilden zich namelijk aanmelden om volgende week een paar uurtjes op het terras van een van de vijf deelnemende cafés in Utrecht plaats te kunnen nemen. Helaas was er maar voor 3000 van de aanmelders een plekje.

uitverkocht

De tickets voor het experiment, die gisteren om 14:00 uur in de verkoop gingen, waren binnen no time uitverkocht. De website lag er zelfs vrijwel meteen na het openen van de online kaartverkoop uit, meldt RTV Utrecht.

Fieldlab-experiment

De Utrechtse cafés Hofman, de Beurs, Ubica, VinVin en ’t Oude Pierement openen van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 april tijdelijk hun deuren als onderdeel van een proef van Fieldlab. Met het experiment wordt onderzocht of en hoe cafés en kroegen weer veilig en verantwoord open kunnen. Gasten en medewerkers die mee willen doen aan het experiment moeten aan een aantal basisvoorwaarden voldoen. Iedereen moet vooraf een negatief coronatestbewijs kunnen tonen en uiteraard moeten de coronamaatregelen worden opgevolgd.

Ster advertentie
Ster advertentie