Video

Ilias van ParraTV: "Ik krijg doodsbedreigingen in m'n dm"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Ilias van ParraTV: "Ik krijg doodsbedreigingen in m'n dm"

In de nieuwste 146 Podcast schoven Def Major, Ilias van ParraTV en Ashi aan bij Cartiez, Lips en en Kid de Blits. Ze spraken onder andere over het succes van ParraTV, concurrentie tussen artiesten en de aankomende albums van Kanye West en Drake.

Bedreigingen in de dm

Als een van de beheerders van het populaire ParraTV-account krijgt Ilias regelmatige gekke dm's binnen. "Ik heb vanmorgen nog een doodsbedreiging gehad", vertelt hij. "Iemand was blijkbaar niet blij met een post." Toch heeft hij ervoor gekozen om niet langer op de achtergrond te blijven, iets wat de oprichter van het account wel doet. "Zo ben ik langzaam het gezicht geworden van ParraTV. Ik maak hier en daar een itempje en daardoor denken sommigen dat ik de enige achter het account ben."

Account offline

Een tijdje geleden lag het ParraTV-account er ineens uit. "We hadden toen een viraal filmpje gepost dat van TikTok kwam", vertelt Ilias. Dat leverde hen een copyrightclaim op. "Het bleek te gaan om een partij die allerlei filmpjes op internet opkoopt om vervolgens claims neer te leggen bij anderen. Die was ons account op het spoor gekomen." Vervolgens heeft het een maand geduurd om het account weer terug te krijgen. "Dat was wel een fucked up periode."

Hele aflevering

Benieuwd hoe Ilias en zijn collega's bepalen wat ze posten? Welke confessions de mannen van de 146 Podcast deze week op tafel leggen? En hoe er wordt gedacht over concurrentie tussen rappers? Check dan hieronder de hele aflevering.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie