Video

Bryan Mg en Elieve over seksuele intimidatie in de studio

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Bryan Mg en Elieve over seksuele intimidatie in de studio

In de zesde aflevering van de Lobi Lounge kwam Bryan Mg langs. De 25-jarige rapper sprak met Yuki, Elieve en FunX-host Nordin over relatieregels en leugens om eigen bestwil.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Trigger warning: de laatste twee alinea's gaan over MeToo en seksueel geweld.

Relatieregels

De één vindt dat flirten met een ander het einde van een relatie, de ander kan een kus best door de vingers zien. Hoe denkt Bryan Mg over relatieregels?

"Ik vind dat je elkaar moet respecteren", legt de rapper uit. Zo doet hij niet aan leugens om eigen bestwil in een relatie. Ook flirten als je een relatie hebt is voor hem een no-go. "Dat kan echt niet. Zeker niet de club. Als mijn vriendin dat zou doen, is het gelijk klaar." Reageren op een DM moet volgens hem wél kunnen. "Als iemand zegt ‘dope tune’ kun je reageren. Maar als iemand wil chanten, reageer ik niet." De rapper is momenteel single, maar vertelt dat hij wel aan het daten is.

MeToo

In de Lobi Lounge sneed Elieve een pijnlijk maar belangrijk onderwerp aan. In vorige relaties kreeg ze een waslijst aan regels mee. Vooral als ze naar de studio ging, kreeg ze bonje met haar ex-vriendjes.

"Mannen gaan zelden normaal om met vrouwen in de studio", vertelt ze. "Je bent bezig met iets heel moois en creatiefs, dus je moet jezelf openstellen. Er komen dan emoties los. Al heel snel kom je dichtbij elkaar en dat is een bodem voor ellende", gaat ze verder. "Ik heb MeToo-tafeleren meegemaakt. Ik heb letterlijk een keer moeten vragen ‘ga je me nu verkrachten?’ Daar is hij zo van geschrokken dat hij toen ophield."

Bryan Mg, Yuki en Nordin schrikken van het verhaal van Elieve. "Dit komt hard binnen", zegt een duidelijk aangeslagen Nordin. "Als ik naar de studio ga, kom ik om te werken. Het is erg dat jij dit hebt moeten meemaken", zegt Bryan Mg.

Ster advertentie
Ster advertentie