Video

Fernando in FunX Zoekt Presentator: "Niet niets dat je dat voor elkaar hebt gekregen"

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Fernando in FunX Zoekt Presentator: "Niet niets dat je dat voor elkaar hebt gekregen"

In FunX Zoekt Presentator krijgen vier talenten de kans om het nieuwe gezicht van FunX te worden. Onder toeziend oog van presentatoren Fernando Halman en Ouassima Tajmout laten de kandidaten zien wie het in zich heeft om de nieuwe presentator te worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Straatreport

In de aflevering van vorige week zag je hoe Chelsea, Arsenio, Sarah en Joël hun eerste straatreport maakten. Alle vier bedachten ze een eigen vraag waarmee ze de straat opgingen. Arsenio was benieuwd welke festivals niet gecanceld mogen worden, Joél wilde het hebben over sociale druk, Sarah daagde de mensen op straat uit om hun dansmoves te laten zien en Chelsea wilde weten hoe inclusief Rotterdam is.

Video's

In alle vier de video's is een hoop liefde, tijd en moeite gestoken en dat zien Fernando en Ouassima terug. Fernando is benieuwd hoe Sarah ervoor heeft gezorgd dat mensen wilden dansen op video. "Niet niets dat je dat voor elkaar hebt gekregen", vindt hij. "Ik kreeg vaak een nee, maar je moet gewoon doorgaan", vertelt Sarah zelfverzekerd.

Complimenten

Chelsea krijgt te horen dat ze niet alleen voor een sterk onderwerp heeft gekozen, maar het is ook nog eens gewaagd en maatschappelijk. "Echt een toffe video", complimenteert Ouassima. Iedere kandidaat heeft zijn eigen kracht. Zo valt Joël juist op door zijn goede en creatieve angles, terwijl je bij Arsenio zijn passie voor editten duidelijk terugziet.

Stemmen

De winnaar van FunX Zoekt Presentator wordt binnenkort bekendgemaakt. Stemmen doe je door op social media te reageren wie volgens jou de nieuwe presentator van FunX moet worden.

Ster advertentie
Ster advertentie