De Dixte

L.A.X en Ronnie Flex de DiXte met 'Balance'

foto: Youtube: L.A.X
  1. Newschevron right
  2. L.A.X en Ronnie Flex de DiXte met 'Balance'

De Nigeriaanse artiest L.A.X dropte ongeveer een week geleden zijn nieuwe album genaamd No Bad Vibes. Aangezien FunX all about the good vibes is, moest dit album natuurlijk gecheckt worden. Door de afwisseling tussen afrobeat, reggae en R&B maakt L.A.X de heerlijkste tunes. Op zijn nieuwe album zijn ook een aantal collabs te horen, onder meer eentje met Ronnie Flex. Zij maakten samen de track Balance, die je deze week veel gaat horen op FunX aangezien het de nieuwste DiXte is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lovesong

Aan de lines van de track is duidelijk te horen dat het gaat om een lovesong. Ronnie Flex opent de tune namelijk als volgt: "Catch me all in my feelings, baby kan je mijn liefde zijn?". Vervolgens gaat Ronnie verder in deze love vibe en rapt hij: "Oh Lord, shorty voel je die spark? Wanneer word je mijn boo? Dance to the rythm & blues yeah."

Nieuw album

Op Instagram liet L.A.X weten dat dit nieuwe project alles voor hem betekent en dat hij alle artiesten die hebben meegeholpen aan het album wil bedanken. Fans en andere artiesten reageren enorm enthousiast onder de post. "Congratulations Big ZaZa ❤️", schrijft Crayon liefdevol in de comments. "This album is actually fire! 🔥🔥", laat een fan van de Nigeriaanse artiest weten.

In 2018 bracht L.A.X zijn eerste album Rasaking uit en in 2020 bracht hij het album Zaza Vibes uit. De artiest dropte in 2021 een verlenging van zijn album Zaza Vibes genaamd Zaza Vibes (Extended Version) en tot slot No Bad Vibes die hij een week geleden uitbracht, oftewel L.A.X gaat superhard.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie