Naar homepage
Entertainment

Lil Kleine reageert op ophef rondom cursus

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine reageert op ophef rondom cursus

Lil Kleine heeft voor het eerst gereageerd op de kritiek die hij afgelopen week kreeg van cursisten die zich gedupeerd voelden na het volgen van de cursus waar de rapper zich aan verbonden heeft. Volgens de cursisten stelt de cursus, genaamd Street Academy, helemaal niets voor.

Contact opgenomen

"Ik heb vernomen dat er een aantal klachten zijn rondom Street Academy. Ik vind dit vervelend om te horen", laat Lil Kleine weten aan Shownieuws. "Street Academy is in het leven geroepen om ambitieuze mensen te inspireren en te motiveren. Voor mij was dit reden genoeg om mijn naam eraan te verbinden."

Volgens de rapper neem Street Academy de situatie serieus. "Street Academy heeft met alle cursisten contact opgenomen en blijft in gesprek met hen. Ik vertrouw erop dat Street Academy dit zal oplossen en ook in de toekomst blijft inspireren en motiveren", laat hij weten.

Beloften niet nagekomen

Afgelopen week eisten zeker 17 cursisten hun geld terug, omdat de cursus maar weinig voorstelde. Tijdens de cursus, die 2000 euro kostte, zou de rapper als 'hoofddocent' zijn kennis delen op het van muziek, mindset en ondernemen. Van die beloften kwam uiteindelijk weinig terecht volgens de cursisten. Zo zouden de colleges bestaan uit filmpjes en interviews die op internet te vinden zijn. Ook gingen veel aangekondigde events niet door en was er nauwelijks communicatie.

Restitutie

De cursisten willen daarom begin juli hun geld terug, anders stappen ze naar de rechter. Over het restitueren van het geld, zegt de rapper niets tegenover Shownieuws.

Ster advertentie
Ster advertentie