Entertainment

Selma Omari wil dolgraag tweede kindje: "En het liefst binnen een jaar"

foto: NPO Start
  1. Newschevron right
  2. Selma Omari wil dolgraag tweede kindje: "En het liefst binnen een jaar"

Hoewel het nog maar kort geleden is dat Selma Omari beviel van haar dochter Amaya, denkt ze nu al aan een tweede. Dat vertelt ze in de laatste aflevering van haar docuserie Op Mijn Manier.

Tweede kind

Op de vraag die Selma van haar zus kreeg over of ze ooit een tweede zou willen, hoeft ze niet lang na te denken. "Ja, ik zou wel een broertje of zusje voor Amaya willen", aldus de influencer. "En het liefst binnen een jaar." Haar wens voor een tweede is zelfs zo sterk, dat ze het er al met de vader van Amaya over heeft gehad. Het liefst zou ze hem dan ook als de vader van haar volgende kind zien.

Wie precies de vader van Amaya is, is nog steeds onbekend. Hij wil liever niet in de spotlights staan. "Het is geen voetballer, het is geen crimineel", vertelt Selma over zijn identiteit. "Het is gewoon een hele lieve man die er voor zijn dochter is. En als ik het gevoel heb dat ik hem publiekelijk wil delen: geloof me guys, jullie zijn de eerste die het horen."

Verhuizen naar Londen

Een relatie met de vader van Amaya, ziet Selma niet zitten, zo vertelde ze in een eerdere aflevering: "Ik blijf gewoon voor altijd single. Ik kan gewoon niet met mensen en wil dat ook niet. Ik ben moeilijk. Ik ben een moeilijk persoon." Wel wilt ze dat Amaya en haar vader een goede band met elkaar opbouwen. Om dat te doen, gaat ze één keer per maand naar Londen, waar hij momenteel woont. Wellicht dat ze in de toekomst zelfs naar Londen wil verhuizen. "Ik vind Londen sowieso een leuke stad, dus het is wel iets waar ik over na zou kunnen denken."

Ster advertentie
Ster advertentie