Entertainment

Selma Omari staat niet open voor relatie met babydaddy: "Ik blijf gewoon voor altijd single"

foto: Instagram @selmaomari
  1. Newschevron right
  2. Selma Omari staat niet open voor relatie met babydaddy: "Ik blijf gewoon voor altijd single"

Selma Omari gaat in de nieuwste aflevering van haar realityshow Op Mijn Manier naar Engeland om de vader van haar dochtertje Amaya te zien. Samen met haar zus en Amaya reist ze af naar Londen, waar haar babydaddy hen hartelijk verwelkomt.

Amaya's vader

Als Selma Omari samen met haar zus en haar dochtertje Amaya arriveert in Londen is ze enorm verrast. De vader van Amaya heeft namelijk heel erg zijn best gedaan voor de komst van zijn dochter. "Amaya's vader had echt de moeite gedaan om haar eigen kamer te creëren voor haar, haar kleertjes te wassen. Hij heeft zelfs speelgoed gehaald voor haar, terwijl dat kind nog niet eens kan spelen met speelgoed. Dat warmt een moederhart toch wel op."

Hoewel de camera's aanwezig zijn bij de ontmoeting wordt de vader van Amaya niet gefilmd. Marwa, de zus van Selma, is ervan overtuigd dat hij nog steeds wel gevoelens heeft voor Selma. Iets waar Selma het niet mee eens is en waar ze verder ook niet voor openstaat. Ze vindt het op dit moment alleen belangrijk dat de twee goede ouders voor Amaya zijn. "Ik zie gewoon aan hem dat hij een superbetrokken papa is en wil zijn. En dat straalt hij gewoon uit en daarom applaudisseer ik voor hem. Dat vind ik knap."

"Ik blijf altijd single"

Selma vertelt in de aflevering ook dat ze op dit moment helemaal niet wil denken aan een relatie. "Ik blijf gewoon voor altijd single. Ik kan gewoon niet met mensen en wil dat ook niet. Ik ben moeilijk. Ik ben een moeilijk persoon", zegt ze tegen Marwa.

De influencer kijkt ook niet bepaald positief terug naar haar vorige relaties en zegt daarom erg voorzichtig te zijn. "Ik ben heel erg toegetakeld door voorgaande relaties. Dat heeft een beetje mijn mentale gesteldheid aangescherpt en veranderd. Dus of ik op dit moment opensta voor de liefde? Nee. Ik sta nu open voor het zijn van een supermama en dat heeft voor mij prioriteit op dit moment."

Ster advertentie
Ster advertentie