Entertainment

Selma Omari over vader van haar kindje: "Ik merk dat hij echt papa wil zijn"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Selma Omari over vader van haar kindje: "Ik merk dat hij echt papa wil zijn"

De afgelopen weken hebben kijkers van Op Mijn Manier een inkijkje gekregen in het leven van Selma Omari als alleenstaande moeder. In de nieuwste aflevering komt ook de rol van de vader van haar dochtertje Amaya veelvuldig aan bod. Volgens de influencer is hij een betrokken vader en wil hij "echt een papa zijn" voor hun kindje.

Trip naar Londen

In aflevering vier van Op Mijn Manier, die vanaf morgen te streamen is via NPO Start, laat Selma pasfoto's maken voor Amaya. De twee gaan binnenkort namelijk naar Londen, waar de vader van haar dochtertje zou wonen. "Amaya's papa heeft gevraagd of wij naar London willen komen. Of ik bereid was om een week te blijven en alleen met haar te reizen en dat vond ik heel spannend."

Dagje met papa

In de aflevering belt de 29-jarige influencer de vader van haar dochtertje op om hem te vragen of hij een dagje alleen zou willen oppassen op Amaya. Ondanks dat ze dat zelf suggereert, geeft ze toe dat ze het eng vindt om haar kindje alleen bij hem achter te laten. Toch vindt ze het belangrijk dat Amaya tijd doorbrengt met haar vader. "Hij is haar vader. Hij verdient een band met zijn dochter. Ongeacht hoe ik over bepaalde situaties denk of wat mijn mening is over bepaalde omstandigheden. Het is gewoon haar papa."

"Overtreft mijn verwachtingen"

Selma vertelt verder dat ze positief verrast is door de betrokkenheid van Amaya's vader bij de opvoeding van hun kind. Zo reisde hij rond de geboorte van hun dochter naar Nederland af om Selma bij te staan. "Ik merk in de dynamiek dat hij echt papa wil zijn. Het overtreft al mijn verwachtingen en alles wat ik eigenlijk durfde te wensen. Amaya heeft een superbetrokken papa en ik vind dat alleen maar leuk voor mijn dochter."

Vader te zien in docureeks?

Selma liet zich in de tweede aflevering van Op Mijn Manier ook al positief uit over de vader van haar kindje. Zo vertelde ze toen dat het "een lieve man is" en dat hij in het buitenland woont. Verder zei ze dat ze hem goed op de hoogte houdt van alles wat te maken heeft met hun kind. Het is vooralsnog onduidelijk of Amaya's vader ook te zien zal zijn in de docureeks.

Ster advertentie
Ster advertentie