Entertainment

Lange Frans en Baas B herenigd op het podium: "Het voelde goud en vertrouwd"

foto: TikTok @langefrans
  1. Newschevron right
  2. Lange Frans en Baas B herenigd op het podium: "Het voelde goud en vertrouwd"

De rappers Lange Frans en Baas B stonden gisteren voor het eerst sinds 2009 weer samen op het podium. Het duo gaf een optreden op het oorspronkelijk Belgische festival genaamd Kamping Kitsch Club Holland op Landsard in Eindhoven. Op TikTok deelde Lange Frans zelf een aantal beelden van het optreden.

Goud en vertrouwd

Lange Frans schrijft bij de fragmenten op TikTok dat hij heeft genoten van de terugkeer op het podium met zijn voormalig muzikale partner. "Voor het eerst sinds een lange tijd weer het podium gedeeld met Baas B en het voelde goud en vertrouwd", schrijf hij in het onderschrift. "Oude hits roesten niet". In de video zijn de twee samen te zien voor ze het podium opgaan. Ze geven elkaar en knuffel. "Ja, ja, daar gaan we weer", zegt Lange Frans nog tegen zijn oude vriend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ruzie

Lange Frans en Baas B werden zo'n twintig jaar geleden voornamelijk bekend met nummers als Het land van, Zinloos, Moppie, Kamervragen en Mee naar Diemen-Zuid. In 2009 ging het duo met ruzie uit elkaar. Tot groot enthousiasme van veel fans werd het in 2019 duidelijk dat de twee hun jarenlange ruzie hadden bijgelegd en zelfs weer samen muziek zouden gaan maken. Het duo kwam toen met een nieuwe versie van het nummer Het land van. Een gezamenlijk optreden leek op dat moment echter niet meer in te zitten.

Nieuwe muziek?

Het is nog niet bekend of het duo na hun reünie-optreden weer samen muziek zal gaan maken. Bij de aankondiging van hun optreden afgelopen maart zeiden de rappers namelijk al dat het om een eenmalige show ging. Baas B vertelde eerder in een interview met Nu.nl wel dat hij een nieuwe samenwerking niet uitsloot. "Om nog aan muziek samen te kunnen werken, is het wel belangrijk dat je op één lijn zit qua boodschap die je wil overbrengen", vertelde de rapper destijds. "Voordat we weer iets zouden uitbrengen, moeten we ervoor zorgen dat we het daarover eens zijn. De tijd zal dat leren."

Ster advertentie
Ster advertentie