Entertainment

Vrouw die Snoop Dogg beschuldigde van seksueel misbruik trekt aanklacht in

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Vrouw die Snoop Dogg beschuldigde van seksueel misbruik trekt aanklacht in

Een vrouw die Snoop Dogg wilde aanklagen vanwege seksueel misbruik heeft haar aanklacht ingetrokken. De vrouw, die anoniem wil blijven, had de rapper voor 10 miljoen dollar aangeklaagd.

Gedwongen tot orale seks

Ze werd beschreven als een danseres, model, presentatrice en actrice die voor Snoop Dogg had gewerkt. Volgens de rapper zou de vrouw echter nooit voor hem hebben gewerkt. Ze gaf geen reden voor het intrekken van haar aanklacht, maar haar verzoek was wel onvoorwaardelijk, wat inhoudt dat ze in de toekomst opnieuw de aanklacht zou kunnen indienen.

De vrouw beschuldigde de rapper en een vriend van hem ervan dat ze haar zouden hebben gedwongen tot orale seks. Het voorval zou in mei 2013 hebben plaatsgevonden na een optreden van Snoop in Anaheim. De aanklacht kwam net voor zijn Super Bowl-optreden in februari. Snoop ontkende het misbruik en noemde de aantijgingen "ongeloofwaardig en vals". Ook zou de vrouw deze aantijgingen volgens Snoop gedaan hebben om er zelf "rijker van te worden".

'Niet verwonderlijk'

Een vertegenwoordiger van Snoop Dogg liet in een verklaring aan Reuters weten: "Het is niet verwonderlijk dat de aanklager haar klacht heeft ingetrokken. Haar aanklacht zat vol valse beschuldigingen en tekortkomingen." De advocaat van de anonieme vrouw besloot niet te reageren op het besluit van zijn cliënt.

Ster advertentie
Ster advertentie