Entertainment

Kanye West gespot met Russisch model Irina Shayk in Frankrijk

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kanye West gespot met Russisch model Irina Shayk in Frankrijk

Het is inmiddels drie maanden geleden dat Kanye West en Kim Kardashian een punt achter hun huwelijk zetten, maar naar verluidt heeft Kanye alweer een nieuwe liefde gevonden. De rapper is op zijn verjaardag namelijk gespot in Frankrijk met het Russische model, en de ex-vriendin van Cristiano Ronaldo, Irina Shayk.

Samen in luxueus hotel

Kanye en Irina verbleven in een luxueus hotel in de Franse streek Provence. Gedurende hun verblijf werden ze gespot met vrienden, zoals producer 88-keys, maar ook met zijn tweetjes, waarbij het volgens TMZ overduidelijk was dat de twee daadwerkelijk iets met elkaar hebben. Eenmaal terug in de VS werden ze op het vliegveld gespot. De rapper probeerde zijn gezicht te bedekken, maar hield natuurlijk niemand voor de gek.

Geen vreemden voor elkaar

De twee zijn niet bepaald vreemden voor elkaar. Zo speelde Irina een rol in de videoclip van de track Power die in 2010 verscheen en was ze te zien in een van de fashionshows van de rapper in Parijs. Daarnaast refereerde Kanye naar haar op de track Christian Dior Denim Flow met de line "I wanna see Irina Shayk next to Doutzen."

Ster advertentie
Ster advertentie