Entertainment

Will Smith reageert voor het eerst op uitspraken Jada Pinkett Smith

foto: YouTube: HipHollywood
  1. Newschevron right
  2. Will Smith reageert voor het eerst op uitspraken Jada Pinkett Smith

Will Smith reageert voor het eerst op alle uitspraken die Jada Pinkett Smith de laatste dagen deed in de aanloop naar de lancering van haar autobiografische boek. De actrice vertelde onder andere dat Will en zij al jarenlang niet meer samen zijn, dat ze regelmatig ayahuasca gebruikt en dat Chris Rock haar een keer mee uit vroeg. Jada krijgt veel kritiek over de onthullingen die ze deed en wordt ervan beschuldigd Will's mannelijkheid en eer aan te tasten met alles wat ze vertelt. Jaren terug werd ze hier ook van beschuldigd toen het echtpaar in haar talkshow in gesprek ging over haar affaire (entanglement) met August Alsina.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Will Smith reageert

De afgelopen dagen was Will Smith akelig stil, terwijl zijn vrouw allerlei heftige onthullingen deed in de aanloop naar haar boek. The New York Times is het eerste medium dat een reactie kreeg van Will Smith. Hij zou de krant hebben ge-e-maild en hebben gezegd dat het boek van Jada Pinkett Smith hem "een soort van wakker had geschud".

Daarnaast zei hij volgens de krant dat hij zijn vrouw "veerkrachtiger, slimmer en medelijdend vond dan dat hij eerder dacht". "Als je met iemand bent voor meer dan de helft van je leven, krijg je een soort emotionele blinde vlek, die maakt dat je makkelijk je oog voor hun verborgen nuances en subtiele schoonheden verliest", schreef Will in de e-mail. De Fresh Prince-acteur gebruikt misschien wat vage bewoordingen, maar het mag duidelijk zijn dat hij achter Jada en haar boek staat.

Ster advertentie
Ster advertentie