Entertainment

Hailey Bieber: "Ik wil zo graag kinderen, maar ik ben bang voor kritiek"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Hailey Bieber: "Ik wil zo graag kinderen, maar ik ben bang voor kritiek"

Hailey Bieber is bang voor de reacties die ze zou kunnen ontvangen als ze in de toekomst kinderen zou krijgen met Justin Bieber. Ze vindt het een eng idee dat ze een kind moet opvoeden in een wereld waar mensen online gemene opmerkingen over elkaar plaatsen. "Het is iets waar ik de hele tijd om huil", deelt het model in een gesprek met The Sunday Times.

Gemene opmerkingen

Hailey geeft in het gesprek toe dat ze erg graag kinderen wil, maar dat de gemene opmerkingen die ze nu al over zich heen krijgt haar tegenhouden. "Het is al erg genoeg wat mensen zeggen over mijn man of mijn vrienden. Ik kan me niet voorstellen hoe dat is als er iets wordt gezegd over ons kind."

"Als we uiteindelijk wel kinderen krijgen, kunnen we alleen maar ons best doen om ze op te voeden", antwoord Hailey op de vraag of zij en Justin al serieus over kinderen nadenken. "En ervoor zorgen dat ze zich altijd geliefd en veilig voelen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tegenslagen

Hailey en Justin hebben het afgelopen jaar al met behoorlijk wat tegenslagen te maken gehad. Beide kregen last van serieuze gezondheidsproblemen. De zanger werd bijna een jaar geleden gediagnosticeerd met het Ramsay-Hunt syndroom, waardoor zijn gezicht tijdelijk deels verlamd raakte. Hailey werd op haar beurt getroffen door een beroerte.

Het nieuws over de gezondheidssituatie van de twee beroemdheden ging in snel tempo de wereld over. Ook hierover kregen Hailey en Justin bakken kritiek over zich heen. Erg heftig voor het stel, dat op dat moment vooral bezig was met hun herstel.

Aannames

De manier waarop het nieuws over haar beroerte naar buiten werd gebracht, zit Hailey alles behalve lekker. "De dag nadat ik was opgenomen, stond het op het internet," vertelt ze aan de Britse krant. "Ik wilde in mijn eigen woorden vertellen wat er was gebeurd, omdat zo veel mensen aannames maakten."

Toch is ze vastberaden haar eigen leven te blijven leiden en ze probeert zich niet te veel te focussen op al het commentaar. "Als je dit soort dingen je het zwijgen laat opleggen, geef je mensen toestemming om te dicteren hoe jij je leven leidt."

Ster advertentie
Ster advertentie