Entertainment

Optredens van Justin Bieber in Ziggo Dome zijn definitief gecanceld

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Optredens van Justin Bieber in Ziggo Dome zijn definitief gecanceld

Slecht nieuws voor Justin Bieber-fans. De zanger heeft zijn Justice-tour geannuleerd en komt later dit jaar niet meer naar de Ziggo Dome in Amsterdam, zo meldt organisator Greenhouse Talent aan het ANP. Fans die hun tickets al hadden gekocht, krijgen hun geld terug van Ticketmaster.

Gecanceld

Bieber zou aanvankelijk op 11, 13 en 14 januari in de Ziggo Dome staan. De shows werden vervolgens naar nog onbepaalde datum verplaatst nadat hij bekendmaakte zijn wereldtournee tijdelijk stil te leggen om te herstellen van een zeldzame aandoening. Helaas verloopt het herstel minder voorspoedig dan hij had verwacht, waardoor er is besloten om de tour volledig te annuleren.

Last van Ramsey-Hunt

De Canadese zanger wilde 2023 aftrappen met zijn Justice-tour, maar moest daar afgelopen maand helaas van afzien. Waar Bieber de tour eerder uitstelde vanwege de pandemie deed hij dat toen omdat hij lijdt aan het syndroom van Ramsey-Hunt. Een virus heeft ervoor gezorgd dat de helft van zijn gezicht verlamd is. Sindsdien werkt de zanger aan herstel, maar de ziekte heeft zowel fysieke als mentale problemen veroorzaakt. Inmiddels heeft de artiest dus besloten om de wereldtournee definitief te cancelen.

Ster advertentie
Ster advertentie