Entertainment

DaBaby wordt niet vervolgd voor neerschieten inbreker op zijn landgoed

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. DaBaby wordt niet vervolgd voor neerschieten inbreker op zijn landgoed

DaBaby wordt niet vervolgd voor het neerschieten van een inbreker op zijn landgoed in North Carolina. Dat meldt TMZ op basis van juridische documenten rond de zaak.

Zelfverdediging

In een politieverklaring gaf DaBaby aan dat hij de inbreker na een woordenwisseling in zijn been schoot. De rapper belde daarna zelf de hulpdiensten, waarna de verdachte met spoed naar het ziekenhuis gebracht kon worden. Naar eigen zeggen handelde DaBaby uit zelfverdediging. De politie heeft de zaak onderzocht en is tot de conclusie gekomen dat de rapper de waarheid sprak en dus niet aangeklaagd hoeft te worden.

Negatief in het nieuws

DaBaby komt de laatste tijd steeds vaker negatief in het nieuws. Zo sloeg hij onlangs een artiest van zijn eigen label in het gezicht en wordt hij aangeklaagd wegens geweldpleging tijdens een clipshoot in december vorig jaar. Eind april verschenen er ook nog beveiligingsbeelden van een schietpartij uit 2018, waarbij DaBaby een 19-jarige man doodschoot. De beelden zouden volgens de familie van de neergeschoten man tegenspreken dat DaBaby uit zelfverdediging handelde.

Ster advertentie
Ster advertentie