Entertainment

DaBaby tegen inbreker die hij neerschoot: "Beterschap en leef!"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. DaBaby tegen inbreker die hij neerschoot: "Beterschap en leef!"


DaBaby heeft zich voor het eerst uitgesproken over het schietincident van een paar dagen geleden bij zijn huis. De rapper richt zich onder andere tot de inbreker: "Beterschap en leef, mijn jongen!"

'Verdiende het niet om te gaan'

Bij een poging tot inbraak in het huis van DaBaby ontstond er een schietpartij. De rapper zou zelf de trekker hebben overgehaald en daarbij de inbreker hebben geraakt in zijn been. Inmiddels heeft DaBaby op Instagram voor het eerst gereageerd op het incident.

"Ik heb er laatst voor gekozen om iemands leven niet te nemen en dat voelde geweldig", schrijft hij. Hij verdiende het niet om te gaan. Ik beweeg rechtvaardig. Beterschap en leef, mijn jongen! Kom alleen niet terug."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De inbraak

De politie reageerde woensdag op een oproep van een schietpartij bij een woning in Troutman, North Carolina. In een politieverklaring stond dat de namen van betrokkenen niet openbaar gemaakt konden worden vanwege het lopende onderzoek, maar op een screenshot van een eerdere melding is te zien dat de naam van DaBaby wordt genoemd. "Er kwam een oproep binnen bij Iredell County 911 die meldde dat een persoon was neergeschoten op het terrein van rapper Jonathan 'DaBaby' Kirk", verklaarde de politie vlak na het incident.

Ster advertentie
Ster advertentie