Entertainment

Justin Timberlake schakelt reacties uit na onthullingen Britney Spears

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Justin Timberlake schakelt reacties uit na onthullingen Britney Spears

Justin Timberlake heeft zijn Instagram-reacties uitgeschakeld na de release van het boek van Britney Spears. Sinds de autobiografie van de zangeres is uitgekomen, krijgt Timberlake felle reacties op zijn socialmedia-accounts. Zo wordt de zanger er onder meer van beschuldigd Britney gedwongen te hebben om een abortus te plegen en zou hij vreemdgegaan zijn met een 'beroemde vrouw'.

Britney Spears pleegt abortus

In het nieuwe boek van Britney, die in 1999 met Justin Timberlake begon te daten, vertelt ze waarom ze een eind maakte aan haar zwangerschap. "Het was een verrassing dat ik zwanger was, maar voor mij was het geen tragedie. Ik hield zoveel van Justin en had altijd verwacht dat we op een dag samen een gezin zouden stichten. Het gebeurde alleen wel veel eerder dan ik had verwacht."

Volgens de zangeres was Justin echter fel tegen het krijgen van het kind samen. "Hij was absoluut niet blij met de zwangerschap. Volgens hem waren we nog niet klaar om een baby in ons leven te krijgen, omdat we nog veel te jong waren. Ik moest van hem per se een abortus plegen."

foto: AFP

Justin Timberlake en beroemde vrouw

Justin Timberlake zou Britney Spears tijdens hun relatie ook bedrogen hebben. Volgens de zangeres deed Timberlake dat met een zeer 'beroemde vrouw'. Ze wil in haar boek niet onthullen om welke beroemdheid het gaat, aangezien die vrouw "nu getrouwd is en kinderen heeft" en ze niet wil "dat ze zich slecht voelt".

Uitgemaakt via sms

Hun relatie eindigde uiteindelijk in 2002. In het boek vertelt Britney hoe Justin het uitmaakte. En ook dat wordt hem 21 jaar later niet in dank afgenomen. De breuk werd aangekondigd toen Britney Spears op de set van de muziekvideo Overprotected: The Darkchild Remix in Los Angeles was. Tegen het einde van de tweede filmdag was de regisseur Britney plotseling al zo'n dertig minuten kwijt.

Hij trof Britney huilend aan in haar caravan. "Ik kan het niet geloven", schreeuwde ze naar hem. "Kijk wat er is gebeurd." Ze liet hem een bericht van Justin Timberlake zien met de tekst: "Het is voorbij." De Cry Me A River-zanger dumpte Britney Spears per sms, waardoor ze "er helemaal kapot van was" en ze overwoog om de showbizz te verlaten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Justin Timberlake onder vuur

Volgens de Daily Telegraph is Justin Timberlake niet blij met alle openbaringen die Britney in haar boek doet. De zanger ligt momenteel flink onder vuur en wordt bedolven onder haatreacties. "Justin is helemaal niet blij met wat er in dit boek naar voren is gekomen", vertelt een woordvoerder. "Het maken van dit boek heeft Britney leven gegeven, en het maakt haar echt niet uit wie zich beledigd voelt door wat er in staat. Het is in haar ogen hoe het is gebeurd. Maar het is niet eerlijk, omdat de kant van anderen niet gehoord wordt."

foto: AFP

Ster advertentie
Ster advertentie