Entertainment

Kevin Hart over Will Smith: "Niet vergeten wat hij betekend heeft voor de culture"

foto: YouTube: REVOLT
  1. Newschevron right
  2. Kevin Hart over Will Smith: "Niet vergeten wat hij betekend heeft voor de culture"

Kevin Hart heeft zich in gesprek met N.O.R.E. en DJ EFN bij Drink Champs uitgesproken over Will Smith. De comedian vindt dat Will de ruimte moet krijgen om zichzelf te herpakken na het Oscarsincident met Chris Rock. Kevin herinnert mensen eraan dat Will veel voor de culture betekend heeft en vindt dat hij door het voorval niet zomaar weggezet mag worden als een slecht persoon.

Broers

De entertainmentwereld stond in maart op zijn kop nadat Will tijdens de Oscars een klap had uitgedeeld aan Chris. Ook voor Kevin was het maar moeilijk te bevatten wat er gebeurde. De comedian kwam in een lastige situatie terecht, omdat beide mannen goede vrienden van hem zijn. "Het zijn allebei mijn broers, dus ik ga hier niet slecht over ze praten", vertelt hij.

Veel betekend

Volgens Kevin vergeten mensen door alle commotie vooral wat Will betekend heeft voor donkere acteurs en creativelingen in de entertainmentindustrie. "Will Smith is een legende. Niet alleen dat, hij is misschien wel de 'goat'." De comedian legt uit: "Will is een van de redenen waarom het nu normaal is om Afro-Amerikanen op wereldwijde televisie te zien. Filmstudio's als Universal waagden de gok met donkere acteurs vanwege het werk dat mensen als Will Smith en Denzel Washington afleverden, toch?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wereldwijde impact

Kevin wil mensen er graag aan herinneren dat Will een pionier is. "Je hebt mensen nodig die onze cultuur en gemeenschap op universeel niveau verderhelpen. Will is daar een van de gezichten van", zegt hij over de impact die Will wereldwijd had. "Dus laten we alsjeblieft niet doen alsof deze vent nooit oké is geweest en dat ook nooit meer zal zijn."

'Ik hou van ze allebei'

Het zal volgens Kevin ook niet de laatste keer zijn dat Will iets doms doet. "Mensen maken fouten en van hun fouten moeten ze leren. Maar daar moeten we ze wel de tijd voor geven, want het kan soms even duren om te herstellen." De comedian vindt dat het tweetal de ruimte moet krijgen om hier uit te komen. "Iedereen vindt er iets van. Maar uiteindelijk is het iets tussen Will en Chris. Laat hen het met elkaar afhandelen. Ondertussen hou ik van ze allebei."

Geit cadeau

Het is niet de eerste keer dat Kevin ingaat op het Oscarsincident tussen Will en Chris. De comedian deelde eind juli het podium met Chris Rock en Dave Chappelle. Kevin Hart zou Kevin Hart niet zijn als hij niet van de gelegenheid gebruik zou maken om zijn collega in de zeik te nemen. De comedian kreeg tijdens de show dan ook de lachers op zijn hand toen hij Chris een geit, genaamd Will Smith, cadeau gaf.

Ster advertentie
Ster advertentie