Entertainment

Young Thug spreekt fans vanuit gevangenis toe: "Dit gaat niet alleen over mij"

foto: YouTube: 11Alive
  1. Newschevron right
  2. Young Thug spreekt fans vanuit gevangenis toe: "Dit gaat niet alleen over mij"

Young Thug heeft zijn fans vanuit de gevangenis toegesproken tijdens het Hot 97's Summer Jam-concert. De rapper vertelde dankbaar te zijn voor de steun die hij krijgt. Young Thug zit momenteel vast op verdenking van het organiseren van criminele activiteiten en het leiden van een straatbende.

Dankbaar voor steun

De grootste hiphopsterren reisden af naar het jaarlijkse Summer Jam-concert van Hot 97. De aanwezigheid van Young Thug werd gemist, aangezien hij net als Gunna momenteel vastzit in afwachting van zijn procedure. Ondanks dat hij niet fysiek aanwezig kon zijn, verscheen Young Thug via een video op het grote scherm om alle fans te bedanken voor hun recente steun. "Ik wil alle vrienden en familie graag bedanken voor hun komst en steun. Jullie steun betekent in deze tijd enorm veel voor ons."

Young Thug vervolgde en riep iedereen op om een petitie te tekenen. "Weet je, dit gaat niet alleen over mij of YSL. Ik zag mijn muziek altijd als een vorm van artistieke expressie. Maar nu zie ik dat zwarte artiesten en rappers die vrijheid niet mogen hebben. Iedereen teken alsjeblieft de petitie 'Protect Black Art' en blijf voor ons bidden. Ik hou van jullie allemaal."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Protect Black Art'

'Protect Black Art' is een petitie die afgelopen week werd aangekondigd door een aantal grote platenlabels in Amerika, onder wie 300 Ent. en Atlantic Records. Het doel van de petitie is om openbare aanklagers te beperken in het gebruik van 'creatieve en artistieke expressie als bewijsmateriaal tegen verdachten in strafrechtelijke processen'.

Ster advertentie
Ster advertentie