Entertainment

Jaimie Vaes laat bilvergroting uitvoeren: "Blij met het resultaat"

foto: Instagram: @jaimievaes
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes laat bilvergroting uitvoeren: "Blij met het resultaat"

Jaimie Vaes gaat momenteel door een moeilijke periode na de breuk met haar verloofde Lil Kleine. Alle ellende houdt haar echter niet tegenhouden om van het leven te genieten. Zo liet ze onlangs een bilvergroting uitvoeren, waar ze vol trots foto's van deelde op Instagram.

Before & after

Jaimie deelde via haar story op Instagram een before & after-foto van de bilvergroting. In de caption liet de 32-jarige weten dat ze blij is met het resultaat van de behandeling. Ook House of Bratz, de cosmetische kliniek waar ze de non-surgical butt lift liet uitvoeren, postte de foto op Instagram en liet weten dat ze fillers hebben ingespoten bij Jaimie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Liefdesverdriet

Eerder deze maand haalde Jaimie het nieuws vanwege de mishandeling door Lil Kleine. In een statement aan De Telegraaf liet ze weten dat ze "enorm veel liefdesverdriet" heeft. "Ik ben een fulltime moeder die er ineens alleen voor staat. Ik heb enorm veel liefdesverdriet te verwerken in een onwerkelijke situatie. Het laatste waar ik mee bezig ben is Jorik in de val lokken", aldus Jaimie.

Ster advertentie
Ster advertentie