Entertainment

Trey Songz vrijgesproken van vermeende aanranding

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Trey Songz vrijgesproken van vermeende aanranding

Trey Songz is vrijgesproken van een vermeende aanranding in een hotel in Las Vegas vorig jaar. Dat meldt de politie aan verschillende Amerikaanse media.

Aanranding

Trey Songz wordt dus niet meer aangeklaagd, laat de politie weten. "Maar als er nieuw bewijs aan het licht komt, zal de zaak heropend worden voor verder onderzoek."

De zanger was in november betrokken bij een politieonderzoek naar een aanranding in hotel The Cosmopolitan in Las Vegas. Trey Songz was daar zijn verjaardag aan het vieren, waarna hij met een groepje vrouwen terugkeerde naar zijn hotelkamer. De artiest werd niet gearresteerd en werkte mee met de politie.

Eerdere beschuldigingen

Niet lang na het incident in las Vegas, werd Trey Songs door voormalig basketbalster Dylan Gonzalez beschuldigd van verkrachting. "Trey Songz is een verkrachter", tweette ze tijdens Oud en Nieuw. "God, vergeef me. Ik kon dat niet nog een jaar voor me houden. Ik zie jullie in 2022."

In 2020 was Trey Songz ook al betrokken bij een verhaal over een aanranding. Een vrouw beschuldigde hem er toen van haar aangerand te hebben in een club in Miami. Later dat jaar ging er nog een ander verhaal rond over intimidatie in een hotelkamer. Trey reageerde daar later op met een serie tweets, waarin hij onder andere zei dat het ging om mensen "die van de situatie gebruik willen maken om iemands leven te verwoesten".

Ster advertentie
Ster advertentie