Entertainment

Jennifer Lopez brengt deze maand nieuw album, film en documentaire uit

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Jennifer Lopez brengt deze maand nieuw album, film en documentaire uit

Fans van Jennifer Lopez worden deze maand extra in de watten gelegd. Niet alleen komt ze aanstaande vrijdag met een nieuw album, maar ook met een bijbehorende film. Alsof dat niet genoeg is, komt de zangeres later deze maand ook nog met een documentaire op de proppen.

Zoektocht naar liefde

Jennifer Lopez dropte in juni 2014 haar laatste studioalbum A.K.A. Sindsdien heeft J. Lo niet stilgezeten. Zo dropte ze de afgelopen tien jaar de ene na de andere single uit. Inmiddels vindt de superster dat het tijd is om haar negende soloplaat, This Is Me... Now uit te brengen. Gelijktijdige met de release van de plaat wordt ook de gelijknamige musicalfilm uitgebracht op Amazon Prime. In de film reflecteert J. Lo op haar zoektocht naar ware liefde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Greatest Love Story Never Told

Op 27 februari brengt Jennifer Lopez ook nog de documentaire The Greatest Love Story Never Told uit. In de docu wordt de zangeres gevolgd tijdens het productieproces van haar nieuwe album en komen belangrijke mensen uit haar omgeving aan het woord. Kijkers krijgen ook nooit eerder verschenen privébeelden te zien van de iconische zangeres.

Can't Get Enough

De zangeres dropte in januari al de eerste single van haar nieuwe plaat: Can't Get Enough. Niet lang daarna dropte ze ook nog de remix van het nummer met een feature van Latto. Over twee dagen kunnen fans eindelijk genieten van de overige twaalf tracks op This Is Me... Now.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie