Entertainment

50 Cent's ex bemoeit zich met discussie over zijn penisvergroting

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. 50 Cent's ex bemoeit zich met discussie over zijn penisvergroting

Vivica Fox, de ex van 50 Cent, is in gesprek met Claudia Jordan bij Cocktails with Queens ingegaan op de geruchten dat de rapper een penisvergroting zou hebben gehad. Fox neemt het op voor haar ex-vriend, die zelf aangeeft nooit een dergelijke behandeling gehad te hebben, en vertelt dat de rapper zich geen zorgen hoeft te maken over de lengte van zijn geslachtsdeel.

'Hij hoeft zich geen zorgen te maken'

Angela Kogan, de plastisch chirurg die de opmerkelijke beweringen over de penis van 50 Cent deed, wordt door Fox een leugenaar genoemd. "Angela, jij liegt", zegt ze met een glimlach. "Dat is alles wat ik ga zeggen. Ik weet dat het waar is: als er iets is wat hij niet hoefde te verbeteren, is dat de lengte van zijn jongeheer. Hij hoeft zich daar geen zorgen over te maken, haha."

De inmiddels 58-jarige Fox vertelt dat het niet vaak voor komt dat ze het met 50 eens is. "Maar dit keer sta ik aan zijn kant. Dat zegt genoeg toch, denk ik? Haha, ik ben eerlijk als hij gelijk heeft. En op dit gebied zit hij helemaal goed." Hun relatie dateert van bijna twintig jaar geleden. Ze datete in 2003 met de elf jaar jongere 50 Cent, die op dat moment in de bloei van zijn carrière zat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Penisoperatie

De geruchten omtrent 50 Cent's penisoperatie ontstonden nadat Kogan een foto samen met de rapper op het internet deelde. Hij zou in 2020 met haar op de foto zijn gegaan, omdat hij dacht dat zij 'gewoon' een fan was. Sindsdien gebruikt Kogan de foto echter voor andere doeleinden. Zo verspreidt zij de foto via de socialmediakanalen van haar bedrijven, waarbij zij het in de reacties laat lijken alsof de rapper een penisvergrotende behandeling heeft gehad.

50 Cent zegt dat Kogan weet dat hij daar nooit is behandeld, niet voor een penisoperatie, maar ook niet voor iets anders. Hij wil dat ze stopt met het delen van de foto. De rapper stelt dat het gebruik van de foto hem bespot en zowel zijn professionele als persoonlijke reputatie heeft geschaad.

Ster advertentie
Ster advertentie