Entertainment

'Topmodel Irina Shayk voelde geen romantische klik met Kanye West'

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Topmodel Irina Shayk voelde geen romantische klik met Kanye West'

Kanye West en Irina Shayk zijn niet meer aan het daten. Begin juni werden de twee samen gespot in Frankrijk, maar volgens het 35-jarige topmodel was er geen romantische klik. Dit vertelt een bron aan Us Weekly.

Nooit officieel

"Kanye en Irina zijn klaar, maar het is ook nooit officieel iets geweest", vertelt een ingewijde. Dit zou komen doordat Irina voelde dat er geen romantische klik was. "Ze wilden meer tijd samen doorbrengen en elkaar beter leren kennen. Kanye heeft haar altijd al knap gevonden en ze wilden samen kijken of er meer was."

Geen vreemden

De twee zijn geen vreemden voor elkaar. Zo speelde Irina een rol in de videoclip van de track Power die in 2010 verscheen en was ze te zien in een van de fashionshows van de rapper in Parijs. Daarnaast refereerde Kanye naar haar op de track Christian Dior Denim Flow met de line "I wanna see Irina Shayk next to Doutzen."

Relaties

Kanye en Kim Kardashian hebben begin dit jaar een punt achter hun huwelijk gezet. Het Russische topmodel heeft in het verleden relaties gehad met voetballer Cristiano Ronaldo en acteur Bradley Cooper.

Ster advertentie
Ster advertentie