Entertainment

Swizz Beatz gaf Alicia Keys peperdure Lego-ketting cadeau

foto: Instagram @aliciakeys
  1. Newschevron right
  2. Swizz Beatz gaf Alicia Keys peperdure Lego-ketting cadeau

Een verjaardagscadeautje voor je geliefde bedenken is altijd lastig, helemaal als diegene alles al lijkt te hebben. Toch heeft Swizz Beatz iets origineels weten te vinden voor de veertigste verjaardag van zijn wifey Alicia Keys. Zij blijkt een grote liefde voor Lego te hebben en daarom gaf hij haar een Lego-ketting cadeau. En dan niet eentje met van die plastic steentjes, maar eentje van 65 karaats diamanten.

Flink prijskaartje

Alicia's verjaardag was vorige maand al, op 25 januari, maar de ketting werd gisteren pas online gedeeld door juwelier Elliot Eliantte. Hoeveel het kleurrijke sieraad heeft gekost, vermeldt hij er niet bij, maar volgens bronnen van TMZ zou het om een bedrag van zes cijfers gaan... "Swizz zei dat hij een Lego-stuk voor Alicia's verjaardag nodig had, dus we ontwierpen een op maat gemaakte naamketting in haar favoriete kleuren", schrijft Elliot bij de beelden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bekende juwelier

Elliot Eliantte maakt wel vaker extravagante sieraden voor celebs. Zo postte hij vandaag nog een speciale Superbowl-ring voor The Weeknd. Hij is ook degene die Lil Uzi Vert de 24 miljoen dollar kostende roze diamant verkocht die de rapper vervolgens op zijn voorhoofd liet plaatsen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie