Entertainment

Kanye West stopt met het maken van muziek: "Wat moet ik nu doen?"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kanye West stopt met het maken van muziek: "Wat moet ik nu doen?"

Dit jaar zorgde hij nog voor veel successen met het album VULTURES 1 en voor velen wordt hij gezien als de GOAT, maar als het aan Kanye ligt, is het over met zijn carrière. In een bericht dat hij naar Rich The Kid stuurde, liet Ye namelijk weten dat hij met pensioen wil gaan. Althans, dat leek zo te zijn voor een half uur.

Stopt Kanye met muziek?

In het bericht stuurde Kanye het volgende naar Rich The Kid: "Ik ga stoppen met het maken van muziek. Ik weet niet zo goed wat ik nu moet doen." Hierop reageerde Rich The Kid dat Kanye dit zijn fans echt niet kon aandoen."We hebben jouw muziek nodig. De muziek die jij met Ty uitbracht, heeft vandaag de dag nog zo'n grote impact gemaakt." Het bericht zorgde voor geschrokken reacties. "Dit is erger dan afgewezen worden door je crush", schreef iemand in de opmerkingen.

Als grote hiphop-liefhebber is dit natuurlijk verschrikkelijk nieuws, maar gelukkig kondigden de twee dertig minuten later een samenwerking aan. Het is nog niet duidelijk of het allemaal maar een promotiestunt is voor het nieuwe album van Rich The Kid of dat Kanye echt gaat stoppen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie