Entertainment

Jada Pinkett Smith wordt verrast door Will Smith: "Ik ben gelukkiger dan ooit"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Jada Pinkett Smith wordt verrast door Will Smith: "Ik ben gelukkiger dan ooit"

Jada Pinkett Smith heeft zich de laatste tijd vaak uitgesproken over haar gecompliceerde relatie met Will Smith. De twee zouden volgens haar niet meer op romantisch vlak samen zijn, maar nog wel in een huwelijk zitten. Toch heeft Will nog wel veel bewondering voor Jada en uitte hij dit tijdens een optreden van haar.

Jada werd verrast door Will Smith

Will Smith verraste Jada Pinkett Smith woensdagavond tijdens haar optreden in een Amerikaanse bibliotheek. Hij ging het podium op om zijn steun naar haar uit te spreken en te laten weet dat hij er altijd voor haar zal zijn. “We hebben een hele, hele lange en tumultueuze relatie gehad. Het was zwaar en mooi tegelijk", deelde Will met het publiek.

Jada, die hier compleet verrast door was, reageerde geëmotioneerd volgens de mediaoutlet Baltimore Sun. “Nu ik hier vandaag voor je sta, ben ik gelukkiger dan ooit in mijn leven”, vertelde hij. “Ik heb alles in mijn leven bereikt. Er is niet één ding meer waar ik naar verlang in deze wereld – alle prijzen, al het geld, de familie – alles waar ik ooit van heb gedroomd heb ik."

Will bedankt Jada

Will bedankte Jada niet alleen voor haar steun tijdens zijn carrière, maar ook binnen het gezin. Hij zegt dan ook dat zijn dromen uit zijn gekomen door Jada's opofferingen. "Kun je voor iemand opkomen en de rest van je leven liefde voor iemand hebben, zelfs als je het niet altijd met hen eens bent? Jada is de beste vriendin die ik ooit op deze planeet heb gehad en ik zal altijd voor haar opkomen en haar de rest van mijn leven steunen", eindigde Will zijn speech.

Ster advertentie
Ster advertentie