Entertainment

Social Talk: Ashanti doet throwback en Ronnie Flex deelt schattige foto met dochtertje

foto: Instagram: ronnieflex010
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Ashanti doet throwback en Ronnie Flex deelt schattige foto met dochtertje

Wat gebeurde er vandaag op de socials? Check hier de laatste juice!

jubileum voor Ashanti

Het is alweer 17(!) jaar geleden dat Ashanti's debuutalbum uitkwam. Tijd voor een throwback naar 2002 dus. Op Instagram bedankt de zangeres haar fans voor de steun. "Jullie hebben het leven van een jong meisje uit Long Island veranderd. Ik ben jullie voor eeuwig dankbaar."

ontmoeting met rihahna

Nederlands bekendste make-up guru en beautyvlogger Nikkie de Jager, a.k.a. NikkieTutorials, heeft al menig celebrity van een make-upje voorzien. Gisteren ontmoette ze Rihanna, van wie ze een groot fan is. Wie weet heeft ze RiRi wel kunnen strikken voor haar volgende video...

Hef op je been

Een grote fan van Hef heeft een bijzondere tattoo laten zetten. Hij heeft namelijk het hoofd van de rapper, gedetailleerd en in kleur, op zijn been laten tatoeëren.

Jayh spreekt

Jayh heeft weer een irritatie die hij kwijt moet. Vorige week liet de zanger weten klaar te zijn met het fake gedoe van meiden op Instagram. Dit keer uit hij zijn onbegrip over mannen die op hun ego getrapt zijn wanneer ze gedumpt worden door een vrouw die ze daarvoor zelf bij een andere man hebben weggekaapt. "Hoe kunnen wij mannen zo op ons ego zitten. Hoe kunnen we denken dat we helemaal de shit zijn?!"

Ciara rockt een pony

Dat Ciara er vaak hot uitziet, is niks nieuws. Op Instagram deelt ze haar kapsel uit de clip van haar nieuwe track Thinking Bout You en ook dat staat haar natuurlijk geweldig.

Papa Ronnie

Ronnie Flex deelt weer een superschattig kiekje van wat quality time met dochtertje Dua.

Ster advertentie
Ster advertentie