Entertainment

Eminem over uitpraten beef met Snoop Dogg: "Maakten ons beiden zorgen om Dr. Dre"

foto: YouTube: ePro Team: Support for Eminem & Shady Records
  1. Newschevron right
  2. Eminem over uitpraten beef met Snoop Dogg: "Maakten ons beiden zorgen om Dr. Dre"

Eminem heeft in gesprek met Paul Rosenberg uitgelegd waarom hij en Snoop Dogg hun beef hebben bijgelegd. Dat deed hij in een speciale editie van de podcast SiriusXM, die in het teken stond van Eminems nieuwe album Curtain Call 2. Volgens de rapper speelde de gezondheidssituatie van Dr. Dre, waar hij en Snoop beiden goed bevriend mee zijn, een belangrijke rol in het begraven van de strijdbijl.

Hersenbloeding

Eminem erkent in de podcast dat hij en Snoop beef met elkaar hadden. "Snoop en ik hadden wat problemen met elkaar", vertelt hij over de ruzie. In dezelfde periode kreeg Dr. Dre een hersenbloeding. De producer werd in januari 2021 opgenomen op de intensive care van een ziekenhuis in Los Angeles om te worden behandeld voor een hersenaneurysma. Dre vertelde later dat artsen dachten dat hij zou sterven.

'Onze beef is niet belangrijk'

De gebeurtenis liet de twee iconische rappers inzien dat ze beter over hun ruzie heen konden stappen. "Toen dat ding gebeurde met Dre, dacht ik bij mezelf: bro, onze beef is niet belangrijk. Het is zo stom om op dit moment ruzie met elkaar te hebben." De rappers zochten niet veel later contact met elkaar op. "Ik weet niet meer of ik hem belde of hij mij. Maar we hebben het toen uitgepraat."

Eminem vertelt dat de ruzie oorspronkelijk ontstond door een miscommunicatie. "Snoop stond niet op mijn album, The Marshall Mathers LP - 'B*tch Please II'. Ik denk dat het daar mis is gegaan, want hij had wel graag iets met mij willen doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Super Bowl

Zowel Eminem als Snoop Dogg ondersteunden Dr. Dre begin dit jaar tijdens de halftime show van de Super Bowl. De show ging de boeken in als een van de meest legendarische optredens ooit in de geschiedenis van het evenement.

Ster advertentie
Ster advertentie