Entertainment

Kanye West lijkt het eens te zijn met Jay Z's Grammy-speech

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kanye West lijkt het eens te zijn met Jay Z's Grammy-speech

Jay-Z zorgde tijdens de Grammy's voor een speech die niet snel vergeten zal worden. De rapper liet tijdens het winnen van de Dr. Dre Global Impact prijs weten dat het toch wel erg apart is dat Beyoncé nooit een Grammy voor Album Van Het Jaar heeft gewonnen. Kanye West lijkt te hebben gereageerd door een video van de speech te delen.

Kanye West reageert

Kanye West liet in 2009 tijdens de VMA's ook al weten dat Beyoncé een prijs verdiende die ze niet had gekregen. Hij stormde toen op het podium terwijl Taylor Swift haar prijs voor Video Van Het Jaar in ontvangst nam. Het zorgde voor een onvergetelijk moment, waar Jay-Z inspiratie uit lijkt te hebben gehaald. Tijdens de Grammy's liet de bekende rapper namelijk weten dat het heel raar is dat Beyoncé de meeste Grammy's heeft, maar nooit een prijs heeft gewonnen in de categorie Album Van Het Jaar.

Hoewel Kanye hier niet veel woorden aan heeft vuil gemaakt, lijkt hij wel - soort van - te reageren hierop. Hij plaatste namelijk een video op zijn Instagram Story waarin de speech van Jay-Z te zien is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jay-Z deed een Kanye

Op het internet wordt de speech van Jay-Z veel vergeleken met die van Kanye. Zo noemen ook veel mensen op X de speech van Jay-Z een 'Kanye'. "Jay-Z heeft een Kanye gedaan tijdens de Grammy's" en "Het ziet er naar uit dat Kanye al die jaren gelijk had en niemand naar hem wilde luisteren", reageren X-gebruikers. Ook anderen laten weten dat ze het niet eens zijn met de negatieve reacties die Kanye na de VMA's ontving. "De speech was cool toen Jay-Z het deed, maar toen Kanye voor Beyoncé opkwam, deed hij iets verkeerd."

Ster advertentie
Ster advertentie