Entertainment

Mbappé klaagt kebabzaak-eigenaar aan: "Broodje rond als Mbappé's hoofd"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Mbappé klaagt kebabzaak-eigenaar aan: "Broodje rond als Mbappé's hoofd"

Op de menukaart van een Franse kebabzaak kun je een broodje vinden die naar Kylian Mbappé's "ronde hoofd" verwijst. De voetballer is daar niet blij mee en heeft daarom juridische stappen ondernomen. Zo heeft de kebabeigenaar een brief ontvangen van Mbappé's advocaat en wordt hij zelfs bedreigd met een rechtszaak.

Aangeklaagd

Het broodje genaamd de 'Klub Kebab' valt niet bij iedereen in de smaak. En schijnbaar al helemaal niet bij Kylian Mbappé. Op de menukaart wordt het broodje namelijk beschreven als "bakkersbrood zo rond als Mbappé's hoofd".

De eigenaar van de zaak, tevens ook een bekende influencer genaamd Henni Mohamed, deelde op Instagram dat hij een brief van Mbappé's team had ontvangen. Uit deze brief blijkt dat Mohamed acht dagen heeft om de naam van de voetballer van de kaart te halen. Anders wordt er een rechtszaak tegen hem gestart wegens het gebruiken van Mbappé's naam voor commerciële doeleinden. "Schaam je je niet? Heb je niets anders te doen? Ga je mij aanklagen voor zoiets kleins? Het is belachelijk. Ik kan het niet geloven", vraagt de eigenaar zich af in een video op Instagram.

foto: Instagram via Henni Mohamed

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Real Madrid

Kylian Mbappé zou volgens de krant Marca vorige maand een overeenkomst hebben gesloten en ondertekend voor vijf jaar bij Real Madrid. "De Franse spits wordt vanaf 1 juli officieel een speler van de club", schreef de krant. "Zo zal er over 133 dagen een einde komen aan de meest uitgebreide transfersaga van het afgelopen decennium." Het is niet de eerste keer dat Mbappé in verband wordt gebracht met Real Madrid. De aanvaller heeft zelf vaker aangegeven dat het zijn droom is om bij de Spaanse club aan de slag te gaan.

Ster advertentie
Ster advertentie