Sport

Kylian Mbappé heeft naar verluidt contract getekend bij Real Madrid

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kylian Mbappé heeft naar verluidt contract getekend bij Real Madrid

Kylian Mbappé zou twee weken geleden een contract hebben getekend bij Real Madrid. Dit meldt de Spaanse krant Marca vandaag. De voetballer zou zijn contract niet willen verlengen bij zijn huidige club PSG, waardoor hij hen vanaf 1 juli verlaat.

Real Madrid

Kylian Mbappé zou volgens de krant Marca een overeenkomst hebben gesloten en ondertekend voor vijf jaar bij Real Madrid. "De Franse spits wordt vanaf 1 juli officieel een speler van de Koninklijke", schrijft de krant. "Zo zal er over 133 dagen een einde komen aan de meest uitgebreide transfersaga van het afgelopen decennium." Het is niet de eerste keer dat Mbappé in verband wordt gebracht met Real Madrid. De aanvaller heeft zelf vaker aangegeven dat het zijn droom is om bij de Spaanse club aan de slag te gaan.

De Spaanse krant meldt daarnaast ook dat Mbappé aan PSG heeft gevraagd om hem geen nieuwe aanbiedingen meer te doen. De club hoopte hem namelijk nog te behouden door de voetballer een nieuw contract aan te bieden, maar daar zou hij verder geen interesse meer in hebben.

Verdienen

Volgens de Spaanse krant zal Mbappé de best betaalde speler van Real Madrid worden. Toch wil de club hem niet teveel per jaar uitbetalen, omdat dit voor fricties binnen de voetballers binnen Real Madrid kan zorgen. Mbappé zal dus niet veel meer verdienen dan wat zijn collega's Toni Kroos en Luca Modric - jaarlijks tussen de 20 en 25 miljoen euro - verdienen.

Ster advertentie
Ster advertentie