Entertainment

Awww baby: Nelly en Ashanti in verwachting van eerste kindje

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Awww baby: Nelly en Ashanti in verwachting van eerste kindje

Hoewel het nieuws al enige tijd circuleerde op het internet, hebben Ashanti en Nelly het nu echt bevestigd: het koppel krijgt samen hun eerste kindje. Op Instagram werd het geweldige nieuws gedeeld met een speciale video.

Ashanti is zwanger van Nelly

Het gerucht dat Ashanti zwanger is, doet al enkele tijd de ronde, maar nu is het nieuws ook echt bevestigd. Op Instagram deelden Ashanti en Nelly een speciale aankondigingsvideo, waarin te zien is hoe de zangeres zich klaarmaakt voor een show. Bij de vraag hoelang Ashanti nog nodig heeft, antwoordt ze: "ongeveer negen maanden", terwijl ze een zwangerschapstest in beeld brengt. In de caption van de video schreef het koppel "baby, baby, baby, baby".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Relatie

Naast de zwangerschap van Ashanti zijn fans ook razend enthousiast over haar relatie met Nelly. De twee hadden tien jaar lang een knipperlichtrelatie, maar waren ondanks dat een waar 'it-koppel’ in de '00s. In 2013 gingen ze uit elkaar, maar ze waren nog niet helemaal over elkaar heen. Vorig jaar bloeide de liefde namelijk weer helemaal op tussen de twee. En deze liefde wordt binnenkort dus ook nog eens bezegeld met een kindje.

Ster advertentie
Ster advertentie