Entertainment

Appie Mussa reageert op steun na diskwalificatie Joost Klein tijdens Songfestival

foto: Sophie & Jeroen
  1. Newschevron right
  2. Appie Mussa reageert op steun na diskwalificatie Joost Klein tijdens Songfestival

Appie Mussa bedankt alle fans die achter hem stonden nadat Joost Klein gediskwalificeerd werd van deelname aan de finale van het Eurovisie Songfestival. Dit laat Appie Mussa weten via Instagram Stories. De contentmaker maakte als blauwe vogel deel uit van de show van Joost Klein.

Bericht aan fans

Op Instagram schreef Appie Mussa: "Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle support de laatste paar dagen, jullie zijn geweldig. I love you and thank you guys for everything." De tekst plaatste hij op een selfie waarop hij te zien is met een gebalde vuist.

foto: Instagram: Appiemussa

Kritiek Songfestival

Eerder liet Appie Mussa zich al kritisch uit over het besluit van Eurovisie Songfestival om Joost Klein te diskwalificeren. Daarin gaf hij aan dat Klein zonder enige reden gediskwalificeerd werd terwijl Israël ondanks het zware geweld tegen de Palestijnen "gewoon" mee mag doen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Incident Joost Klein

Joost Klein werd door het ESF gediskwalificeerd omdat hij boos zou zijn geworden op een cameravrouw die hem filmde. Hierbij maakte hij een slaand gebaar, maar daar raakte hij niemand fysiek mee. Klein werd na het incident door de politie verhoord. Onlangs werd bekend dat Joost Klein in juni voor de rechter moet komen in Malmö.

Ster advertentie
Ster advertentie