Entertainment

Drake reageert op diss Kendrick Lamar: "Niemand kan met mij f***en"

foto: Instagram: @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake reageert op diss Kendrick Lamar: "Niemand kan met mij f***en"

Drake heeft gereageerd op de diss van Kendrick Lamar. Tijdens een show van zijn Big As The What?-tour nam hij de tijd om zijn fans te vertellen dat hij niet onder de indruk is van Kendricks shots op het album van Future en Metro Boomin. "Niemand op deze planeet kan met mij f***en."

Drake reageert op diss Kendrick

"Veel mensen vragen me hoe ik me voel", leidde Drake zijn reactie op de ontketende beef in. "Ik zal jullie laten weten hoe ik me voel. Luister, de manier hoe ik me voel is precies hoe ik wil dat jullie je voelen op het moment dat jullie hier vanavond weggaan." Terwijl het publiek begon te juichen, maakte Drake duidelijk wat hij met die woorden bedoelde. "Want weet je hoe ik me voel? Ik loop met mijn hoofd omhoog, mijn rug recht en mijn tien tenen op de grond."

Met zijn verhaal benadrukte de rapper dat hij zich niet wil laten intimideren door de diss van Kendrick en hij nog steeds met dezelfde dosis zelfvertrouwen door het leven gaat. "Wat er ook gebeurt, ik weet dat er geen één persoon op deze aarde is die met mij kan f***en", aldus Drake, die daarmee nog luider gejuich losmaakte bij zijn fans. "En dat is precies hoe jullie je moeten voelen als jullie hier vanavond weggaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'We don't trust you'

Tenzij je afgelopen weekend onder een steen hebt gelegen, wist je dat fans niet konden wachten op een reactie van Drake. Nadat het album We Don't Trust You van Future en Metro Boomin vrijdag uitkwam, gaat het op social media namelijk veelal over de shots aan het adres van Drake en J. Cole. Zo houdt vooral de bijdrage van Kendrick Lamar op de track Like That de gemoederen bezig, waarin hij de samenwerking tussen de twee rappers bekritiseert en zichzelf boven hen plaatst.

Alles over de spraakmakende beef tussen Drake en Kendrick lees je in dit artikel.

Ster advertentie
Ster advertentie